Sajam Turizma 2017

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Više od 30 godina ispunjava svetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca.

Uspešna i atraktivna, lokalna i globalna, multinacionalna i multikulturalna. Nije teško pogoditi – predstavlјamo Sajam turizma. "Turističko-sportska organizacija Despotovac" i ove godine učestvuje na 39.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 23.-26.02.2017.godine na štandu u hali 4 na Beogradskom sajmu.
Pozivamo Vas da nas posetite i sa uživanjem pratite program koji smo pripremili. Po svim kriterijumima – obimu, kvalitetu, značaju, privlačnosti…, rezultat je isti – Sajam turizma je jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlјi i regionu. Samo turizam sa toliko šarma spaja biznis i zadovolјstvo.

 

"Tursističko-sportska organizacija Despotovac", je učestvovala na 39 Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu zajedno sa JP Resavska Pećina. Na štandu su se promovisali propagandni flajeri, katalozi, suveniri, i domaći proizvodi.